«
  1. Anasayfa
  2. VMware
  3. VMware VExpert Nedir?

VMware VExpert Nedir?

vexpett

VMware şirketinin 2009 yılında başlattığı vExpert programı VMware ‘e ait ürünlerinin tanıtımı için verdiği özel bir ünvandır . Bu sertifikaya sahip olanlar ücretsiz lisanslara,trial yazılımlara,eğitim platformlarına ve özel etkinliklere erişim gibi ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu ünvanı elde etmenin  3 yolu bulunmaktadır. Bunlar Evangelist Path,Customer Path,VMware Partner Path

Evangelist Path : Blog yazarları,yazılım üreticileri ve VMware Technology Network forumlarına katkıda bulunanlar için verilmektedir.

Customer Path : Şirketlerinde VMware ürünlerinin kullanımını teşvik edip kullanan veya VMUG ( VMware Kullanıcı Grubuna ) üye olup destekleyen veya bir konferansta konuşmacı olarak VMware ürünlerinden bahseden kişilere bu ünvan verilmektedir.

VMware Partner Path : Akreditasyon ve sertifika almış çalışanlar (iş ortağı şirketlerin) ve teknik yeterliliklerini paylaşarak diğer VMware kullanıcılarına yardımcı olan kişilere vExpert ünvanı verilmektedir.

vExpert ünvanına sahip kişiler vExpert oldukları ürünle ilgili teknik bilgilerini ve deneyimlerini public platformlarda paylaşarak VMware kullanıcılarının deneyimlerini arttırmalarına yardımcı olmaktadırlar.

Bir Cevap Yaz

Emre YILMAZ Hakkında

avatar

Emre YILMAZ

Hatay-Reyhanlı doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Malatya Zafer İlkokulu, Lise eğitimimi Denizli Anadolu Teknik Lisesi Elektrik bölümünde okudum. Üniversite eğitimimi Trakya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde tamamladım. Hizmet verdiği sektörler de lider olan Türkiye’nin öncü kurumlarında, Danışman – Kıdemli Uzman – Sistem Yöneticisi – Sistem & Network Yöneticisi gibi pozisyonlarında görev aldım. Teknik uzmanlık alanlarım Microsoft (MCT – MCSE – MCSA – MCSA + S + M , MCSE + S + M),Veeam (VMCE), Cisco (CCNA), HPE, DellEMC ürün aileleridir. Microsoft ürünlerinden , Active Directory, Exchange Server, Skype for Business , FailOver Cluster ve IIS, ile ilgili planlama, kurulum ve yaygınlaştırma projelerini yürüttüm. Sanallaştırma ve yedeklilik katmanın da VMware, ve Veeam ürünlerini kullandım. Data Center projeleri kapsamında Hyper Converged (Hiper Bütünleşik) ve Traditional (Geleneksel) mimariler ile çalışabilme imkanım oldu. Manage Engine ServiceDesk Plus, AD Manager , AD Self Service , AD Audit ürünlerini kullandım. Aktif Bank Şirketinde Sistem Destek Senior Enterprise Architech olarak görev yapmaktayım.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Onur

    Hocam teşekkürler açıklama için. Peki başvuruları nasil yapılıyor? Blog yazarları başvuru için nebyaomasi gerekiyor, bilginiz var ise paylaşabilir misiniz?

    Saygilar